Jaká můžu býti
Jsem vůně tvého života,co ví komu patří,věrnost,láska,důvěra je jen kousek mého štěstí.
Kousíček toho,co má člověk nejvíce rád a to je to co si má člověk nejvíce přát.
Svět je plný křiku a bolesti a pouhé tmavé tmy,co jen tma muže bytí,k tomu kroku pomůžu ti !
Komentáře (0)