Malá zpověď
Jsem prý hříčka přírody
jsem člověk plný smíchu
dokážu žít bez vody
a lstivě skrývat pýchu.
Dokáži se stále smát
mlsně koukat po ženách
umím se i čerta bát
a utápět stres v nádobách
Umím skvěle fabulovat
dokážu i deset dřepů
večer s chlapci ponocovat
pak do rána klepat deku
Umím plivat klidně v běhu
děsit lidi vyzáží
dokážu i dávat něhu
však nikdo si mě neváží
A tak píši tenhle blábol
jaká to jsem velká hvězda
vždyt to píšu když jsem namol
i když se to asi nezdá
Přečteno 365x
Tipy 16
Poslední tipující: hašlerka, Gabrielle, Házté, Zorenka Ježková, Divoženka1, Holis, ilona, Elisha, CULIKATÁ, zelená víla, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)