Anotace: Je třeba psát poezii srozumitelnou nastupujícím generacím.
Sbírka: Žvatlárium
squatuju svorně seržante! ale musím se přiznat, že taky všem výrazům nerozumím, holt už jsem taky děda.
16.03.2010 14:16:00 | Squat_the_world
V rámci zachování poplatnosti nastupující generaci (navzdory svýmu mrzkýmu věku se k ní už nemůžu počítat...a ani to neděám) nemůžu než nenapsat: Mission COMPLETED!!!TIP JAK BRNO (SUPER je totiž žalostně málo)
08.03.2010 16:48:00 | kofka