včera jsem někde nechal bundu
jo!
jsem skurven, v
košili a kravatě
co se válí jak
bunda na ulici
Takovej je dojem
opilé noci, asi bych
měl vymyslet teorii
jak vznešeně
se chcete mít
těžko, když jsem se
tak ožral
Přečteno 227x
Tipy 5
Poslední tipující: Houda, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)