...:) já jako rodič se také ošívám.... :) totiž, ono je to takový.... jak přijít za svým adolescentem a nebýt vlezlej, že, co a jak se ptat - *uhhm. tak co. co holky, synu. a co kamarádi. a co....*.......takže čekáš, až z potomečků plus mínus dvacet něco občas vypadne, a říkáš *co bys chtěl k večeři.. a co mám nakoupit zlato....* .......pak jim to stejně není extra vhod, protože ty smutky, které se v této době životní prožívají, nějaký pitomý žvanec nezaplácne.....a voni, *Mami, BĚŽ SE NĚKAM PROSKOČIT*............................A to ani nemluvím o tom, že my rodiče taky nejsme supermani - mimo vlastních citových problémů /ba ano! kalendářní věk neznamená, že je z tebe navěky zkamenělá socha nějakého Svatého Dospělého!/ můžem mít třeba obavy, že budem nezaměstnaní, nemocní, už to nezvládnem /to si pak čvachtáme, když mají dětičky ty dobré známky, protože si pak mylně myslíme, že se uživěj a nebudou z nich ti bezdomovci a prostituti z volby chudobou/.............No a tak nějak.
09.03.2010 07:59:00 | pamp_elka
@René Vulkán (8.3.2010 9:35)
vážně??...už nevím kdo tohle řekl, ale znělo to nějak takhle: "je dobré se poučit z chyb druhých"
@PPetrushka (7.3.2010 16:20)
děkuji:)...ale není skoro nic co by se dalo dodat
@dream in emptiness (7.3.2010 13:51)
kéž by nám to vyšlo ta cesta do australie. a stavím se za tebou i když tam nepojedu;)...aspoň víme, že máme společný sen :)
08.03.2010 17:26:00 | JohnyD.
proc tak smutne?no, az pojedes do te Australie, stav se u me, pojedu s tebou ;)
07.03.2010 13:51:00 | dream in emptiness
Ach nikam neodjíždějte synu,byla by vás škoda. Při čtení vašich básní sem se až zalkl,jak mě dostávají...vážně,pokračujte v psaní a nebuďte hloupý,nechat tyto básně pohltit jen liter,dejte jim formu vazebnou...se kterou se budu pyšnit před svými dětmi.:)
07.03.2010 12:47:00 | jakubisko