Město žena
Anotace: jednou večer ...
Město žena v době okupace
Uvědomilo si, že mu stojí práce
A zavřelo mužům brány klínu
Dalo práci ubránit se
Zavřít všechny nevěstince
A uvrhnout se do stínu
Žilo město žena poklidným životem
Uběhl rok a další den
Když populace začala se bouřit
I uvědomila si městská rada
Že okupace nemusí být zrada
Že jí nemusí jen sloužit
A tak město žena rozevřela brány
A existují fámy
Že není komu špetku lásky nedá
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: rezina
Komentáře (0)