Cosi co vyplulo z mé duše
Anotace: možná nemá ani hlavu ani patu, možná to někomu může připadat jako blábol, ale já vím co v ní je a kde se vzala
otevři srdce roztáhni křídla
ty jsi anděl
co prosvětlí den
jsi a to stačí, ty a síla.
Skrytá v tobě
víc než tušíš
natáhni dlaň
lásku nech ať vše zlé zruší.
Vždyť zasloužíš si štěstí
tak už nezatínej pěsti
odpusť a pojď dál
ty kdos láskou vzplál.
Prosím tě …
Palinko :-*
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Ali.K, Kimiko, enigman, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)