Anotace: po roce jsem zpátky a se mnou přišel... přišla opět surrealistická poezie s absurdními a existencialistickými prvky.
:)) ááááááááá.... miluju to... tohle jsem potřeboval, suprovka! mám tě jako restart chuti do života, paráda :)
21.03.2010 22:23:00 | drsnosrstej kokršpaněl
cifix....jsem nerozuměl ani té anotaci,natož zbytku :-))))))))))).....asi stárnu....za našich mladých let,když Bezruč řekl,že Marička Magdónova skočila ze skály,bylo nám všem hned jasný,že už ju zpátky nenastartovali....:-))))..ale tadydle ani nevím,jak to dopadlo...:-)))
09.03.2010 20:13:00 | Houda
sladká vůně skořice je někde ukryta spolu s heřmánkem, mandarinkama, pomerančema, křídlama motýlů, nebem a vším tím poetickým krásnem. Tvá báseň je tam doufám udrží na chvíli ve strachu. Aspoň na minutu...
09.03.2010 20:09:00 | 6thSun