to se povedlo
v omítce oprýskané
nepřečtu nic co se nestane
slunce zahýbá za roh ulice
město je směsice
prodchnut náhlým závanem
čerstvého vzduchu obracím svůj zrak
na veliké divadlo
to se povedlo
Přečteno 255x
Tipy 4
Poslední tipující: maliska, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)