Anotace: divadlo čeká
aha, už to dává smysl, ten wilbur, ale té chyby jsem si nevšimla, já čtu dny jako hry... to jsem na tom tedy dobře. )
14.03.2010 14:08:00 | Já Esther Ruth
a koukám sem měla nějak plnou hlavu při prvním komentu - samozřejmě tam patřilo během HRY :o)
14.03.2010 13:27:00 | hanele m.
wilbur smith napsal řeku bohů :o)
já tě nepodezřívala, jen mi to automaticky spustilo tuhle vzpomínku :o)
14.03.2010 13:20:00 | hanele m.
hanele: nečetla jsem, bohužel... to je hodně ukrutné... ale já se nechci na jevišti zabít.)
ludmil: wilbur smith?
enigman: tereza šimůnková.)
13.03.2010 16:40:00 | Já Esther Ruth
nečetlas Řeku bohů? připomnělo mi to představení na počest faraóna kde jeden z hrdinů byl během dny popraven, no spíš zavražděn... a předem o tom nevěděl - věděl to jen autor hry, objednavatel hry a ten co to provedl - docela drsně popsaný to bylo...
12.03.2010 19:42:00 | hanele m.