Pomíjivost
Anotace: ... fatalisticky
---------------------------
Staří bolest neskrývají,
nesmějí se, nezáří.
Vrásky lidem přibývají,
jak na duši, tak na tváři.
Jak padlý sníh co neroztaje,
tak skutečná je krása.
S bílou lebkou hranostaje,
kněz víru v Boha hlásá.
Neumělým hlasem pravím,
potichu a jemně.
Jen jediné nepomíjí,
Tvoje místo ve mně.
*
Přečteno 362x
Tipy 23
Poslední tipující: Eris Greensun, la loba, Gabrielle, Elisha, Jean89, Kapka, B.a.r.b.a.r, jaroslava anna, ilona, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)