TI druzí
Anotace: Takový můj pohled na to, jak berem lkidi, kteří nejsou jako "my"...
Proč usínaj se slzami na tváři?
Proč dětský smích dusi v polštáři?
Proč bojí se pohlédnout na lidi kolem?
Proč od všech slyší slůvko sbohem?
Proč nepocítili v životě lásku?
Proč každá radost připomíná jen hloupou sázku?
Proč za všechno může barva pleti?
Proč většina má je jen za pouhé smetí?
Proč nemame je rádi?
Proč stavíme se k nim zády?
Komentáře (6)
Komentujících (6)