Upířím polibkům
Anotace: Jedna melanchonická...
Upíří polibek
na dobrou noc.
Za světla zářivek
se slůvkem proč.
Protože je slast
s upírem si hrát.
Umí tě zmást,
svým tělem spjat.
Poutem krvavým,
upířím polibkem.
S pocitem únavy
dostane tě mžikem.
Miluješ..
noci.....
s upírem....
Přečteno 321x
Tipy 7
Poslední tipující: E., Patrik Mališ, Alien.v.v.s., CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (4)
Komentujících (4)