Anotace: a už fakt, trhněte mi levou dolní s tou anotací
Ne, není to o strachu z prázdna, horror vacuum nebo jak že to má správně bejt, nemůžu mít strach z něčeho co už dávno prožívám, je to ne o strachu z vnitřní prázdnoty ale o vnitřní prázdnotě... i když to výjde na stejno.
Asi jsem z těch co přežili ale balancují na tenké linii příčetnosti a nepříčetna, spíš se jednou nohou opírám o ono nepříčetno.
16.03.2010 18:23:00 | Johny Styx
hm, ale pokud jim jenom hrablo, tak vlastně prežili taky, nebo ne? ;-P
16.03.2010 13:19:00 | Romana Šamanka Ladyloba
takze ty nepises o reakcich na horror vacui - strach z prazdna ?
jinak prave ze slabych silni se delaji prave tim ze celi horror vacui - bud jim hrabne, nebo preziji.
15.03.2010 18:21:00 | dead-head
Ze slabýho silnýho neuděláš (teď nemyslim fyzicky, to ano, ale psychicky jen těžko)... a je vidět že si vůbec nepobral jak to bylo myšlený... ale to je moje chyba, když dementní kripl píše ubohý pokusy o básničky jako já, jinak to dopadnout nemůže.
15.03.2010 18:10:00 | Johny Styx
nojo horror vacui
slabi umiraj,silni preziji
..a nebo slabi se diky tomu stanou silnymi ;)
14.03.2010 22:54:00 | dead-head