Anotace: Měla jsem ji napsanou za chvíli...
Než vynoří se za tmy nové ráno,
než utopí se člověk ve svých snech.
Než o zoufalce bude postaráno
a než uklouzne pravda na schodech.
Hm, hm, líbí se mi, a za tenhle obzvlášť vypečený kousek máš ode mne zcela jasný ST :) -S-
03.05.2010 15:43:00 | Skywalker
Preco nepriatelom? Za trosku nekonecna by som mozno bola vdacna...
Krasna basen,zase :)
15.04.2010 13:20:00 | Terulienka
No co k tomu dodat,okurčičko.
ST a jedno snad ani nestačí.
Díky za tvé chvilky...
15.03.2010 15:55:00 | Květka Š.
Hodně k zamyšlení. Angažovaně a přitom intelektuálně podané.
A rytmus umíš držet,
čímž vzrůstá údernost...
Otázky z hrany strže
odvleče hrdě ctnost,
co spokojeně vrže
jak zabydlený host.
15.03.2010 15:35:00 | Špáďa
I mně.Pěkně čtivé básnířko-posílám Ti taky culíka pro hezký den:-)))).
15.03.2010 15:01:00 | CULIKATÁ