Zdechlina...
Anotace: Nejsem žádný Charles Baudelaire.
Nemáte taky někdy dojem,
že štěstí je jen relativní pojem?
Že když ho máte,
jen ho ztrácíte,
tak jako mrtvola
se k zemi ladně kácíte?
Slyšíte rytmické smuteční blues,
jež zpívá bílý motorový vůz?
Cítíte vůni srdečního tepu?
Buch, buch, buch, buch...
Já celá se napětím klepu,
ale smutek svůj nikdy nesetřepu.
Vidíte energii mezi dvěma světy?
Jen ta se dá počítat světelnými lety.
Do masa pak vmíchejte půlku jazyka.
Přijďte si chorál poslechnout do kina.
Víte, lehce se mi to neříká...
Ale zbude z vás jenom
ZDECHLINA.
Přečteno 745x
Tipy 37
Poslední tipující: Kaitlynn, Loveless, Aťan, Jeněcovevzduchukrásného, Holis, Akanishi, Nussichoco, CRASH, jedam, Zorenka Ježková, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)