Ta Chvíle
Anotace: Život jsou ti kdož se ztratili ve snech A sny ztracené v lidech
Chci být sníh na tvých ramenou
Který přikrývá krajinu do ticha
A cukrový krystal v koutku úst
Který shořel svítáním
Abys věděl jak to bolí
Když jsi královstvím vichřice
Jako krůpěje krve na růžích
A roztrhnutý májový prstýnek
Nevíš
Kam chodí spát
Nepotřebné barvy z duhy
Kde se na šachovnici
Ztrácí figurky slov
Z prázdných ulic
Tam šustí listím
Vítr ve tvém srdci
Tak proč mlčíš
Možná se snáší šero
Na vlaštovky
které skrze prach
hledají cestu domů.
Přečteno 444x
Tipy 37
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Víla, Maryje..., Azure angel, Juan Francesco de Faro, Ricarda Haner Lowery, ZILA78, Emmelia, Elisha, jehlaspichlas, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)