zamlženo...
Vyvěsil vlajku
paradajku
v bílém poli
ale
jen na půl žerdi
i nekonečné lanko
se někdy zauzlí…
pak vyšplhal na komín
opuštěné fabriky na uhlí
seděl na rantlu
naproti hejnu švitořících špačků
a s hlavou v dlaních
vzpomínal úsměvem
na jednu copatou holku
když mu četla haiku
v sadu kvetoucích jabloní…
Přečteno 412x
Tipy 60
Poslední tipující: Divoženka1, bejbyyyy, Squat_the_world, Tanzania, páááááááá, isisleo, Jana M., jedam, floreciente, Indigo, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)