Anální vědy
Anotace: byl sem tak trochu naštvanej na celej svět...
Jaká je odmocnina z
HOVNA??!!
Jakou rychlostí padá letící
MRDKA?!?!
A čemu se ČŮRÁK rovná??!!
A co to tu dělám TEĎKA?!?!
Jaká je hustota kašovitých
HOVEN??!!
A kdy z hnoje, vzroste BLUMA?!?!
Za jak dlouho, prosmrdí se hovno,
DOMEM??!!
A proč do PÍČI, tohle někdo
ZKOUMÁ?!?!
-No, co je komu rovno??
Každý má své HOVNO-
Komentáře (0)