Bloudím hrdě spletí temných ulic.
Okolní a vzdálený svět ten,
nasávám plnými doušky z plných plic.
Pod svitem měsíce žijí ve městě tisíce ozvěn.
Jsou vidět hvězdy? Ano, Ano jsou!
Tváře zahalené do stínů domů,
vrhají svůj odraz a krčí se pod oblohou.
V dálce vyšlehl blesk, však není slyšet hromu.