Drobnosti
Anotace: Čeho si všímáte když vyjdete ven?
Utíkám nocí
jen pro ten pocit
jak chladný vzduch naráží
s nadšením do tváří
Procházím loukou
kde včely se koupou
v nektarech květů
mají se k světu
Brouzdám se lesem
brouk brodí se vřesem
koruny šumí
slunce svit tlumí
Krásné jsou drobnosti tohoto světa
podzimu, zimy, jara i léta
vždy probudí v dobro a lásku naději
a s tebou mám je ještě raději
Přečteno 330x
Tipy 17
Poslední tipující: 4LJFilip, Špáďa, Vanilková Ninja, Radek.oslov.Šafárik, susana načeva, WAYWARD, Pevya, CULIKATÁ, jaroslava anna, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)