V lese
Básník mladý kráčí tiše,
v lesních stínech.
Jen pro něj nyní dýše,
otupěl již jeho čich a slech.
Lesní dvůr královský,
vždy otevírá mu náruč a srdce svoje.
Zde nepotká naň smějící se krásky,
však cítí že žije.
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: blue, Okřídlená Lištička, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)