MY nepovedení
Pročísneš dlaní nebe
a nasbíráš mi hrst motýlů?
Až se zase budeme cítit
krutě nesvý
a zamyšlený.
Budou nám dělat společnost
v uplakaných ránech
a povídat si s námi
o tom
jaké to je být
housenkou
stonohou...
A pak nás budou ukládat
s pohádkou
o nepovedených.
Krátce se zasmějeme
a jednou
taky
všechno
v nás
umře.
Přečteno 314x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, l'âme, Lucie Teru, Petbab, její alter ego, Javavia, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)