zbytek nechám na ráno...
legrační co evokuje příběh
jeden budu
každou chvíli
vyprávět
bylo nebylo,
nebylo,
hnili lidi
v díře.
další lidi,
o kus vedle
ještě dál,
hlady se narodili.
další lidi,
o kus jinde,
ještě blíž,
stejně chcípli.
jako každej,
narodil se ježíšek
a hřeby v noze
jak pírsing v nose
hahaha
myslíte si taky,
že ježíš se nikdy nevysral
neb to se k němu nehodí?
sic jsem pod vlivem
a chybí jen kousek
teď můžu říct
leda
vtipnýmu konci
mýmu
zadku leda běda
rýmu
rumu
ještě víc
než kdy dřív
melu
chmelu málo,
však více vína
a déle piju.
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: Houda
Komentáře (0)