Slzy sou pro tebe protože tě miluji
Mám strach že naše lode odpluji
Ty si ten koho já miluji
Pro kterýho celím svým srdcem bojuji
Naše cesty k sobě sou vzdálené
Snad překonají strach o tebe v boudě zavrené
Naše seznámení nebylo moc nádherné
CHci být po tvým boku
CHci cítit tvý rty doteku