Nepijte
Anotace: ze sbírčičky Vjeršuky pro kluky
Přátelé,
u kamaráda na mejdanu
konzumujte alkohol mírně.
Větší množství
může mít následky nedozírné.
Pokud vám v temném bytě
při spláchnutí
na nohy cosi spadlo,
konáte potřebu v kuchyni
a závaží kukačkových hodin
jste zaměnili za splachovadlo.
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Mbonita, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)