Vlčí vytí
Anotace: volání z temných hvozdů..tomu nelze odolat:)
Měsíc je na nebi
v zářivém úplňku
Dostává pocty
z lesa – od vlků
Vyjí teď na něj
jak v jednom sboru -
slyším ten jekot
z dalekých borů
Vyjí tak prosebně -
jak kdyby modlitbu
Jako by chtěli už
konečně do hrobu
Mám husí kůži!
Nejsou to vlci!
Jsou to ti nemrtví
co v noci se vrací
Nevolaj na Měsíc -
k sobě mne zvou
Už musím jít -
jinak mě nepozvou
k nesmrtelnému žití
Musím poslechnout
jejich temné vytí…
Přečteno 282x
Tipy 13
Poslední tipující: lexus, strašidýlko-střapatý, ilona, CORONATION, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, modrá..., Romana Šamanka Ladyloba, nejsembásník
Komentáře (4)
Komentujících (4)