týden
šance být ultimátní
se mi ztenčila
na tři i více dnů
jsem často ultimátní
zbylejch pár dní
šukám a spim
jak mě tak napadá
tak jako tak piju
vyřešil jsem tu
hádanku
kterou jsem hádat
nepotřeboval
ultimátní jsem
po celý den
a je úplně jedno
kdy v týdnu je
Přečteno 225x
Tipy 8
Poslední tipující: Houda, Psavec, Zefi, Agniezka, zenge
Komentáře (1)
Komentujících (1)