UŽ?
„Dívám se na fotografii holčičky,
kterou bych už nepoznal a která je podobná Lence.“
(Pavel Juráček)
Má už Nikita prsa?
Malý kozičky
(Už na diskotékách trsá
místo školičky?)
Stala se už slečna…
z mojí holčičky –
„Juditko, řekl jsem, kde se už druhý rok touláš?
Pojď domů, tady se střílí.“
(Pavel Juráček)
Přečteno 313x
Tipy 10
Poslední tipující: TERezicKA, Maro Deives, susana načeva, lexus, ilona, Verena, Alfie, Tomáš Přidal, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)