Kalhotky na útěku
Anotace: Měly by se tu objevit na sebe dvě navazující básničky, a to je jedna z nich. A nemyslete si o mně, že jsem chlívák.
Znali jsme to všude,
kde to bylo čisté.
Věděli, co bude
a měli svoje jisté.
Všude smrad a puch
v nevětrané díře.
Vanul čerstvý vzduch
ve své silné míře.
Ten protější otvor,
tvaru kosočtverce,
neprohlédl doktor,
zle pro pornoherce.
Zdrhali jsme pryč
raději za lepším.
Hnal nás jinej chtíč,
kde si víc přilepším.
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: Zorenka Ježková, whiolet, carodejka, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)