větší oči
Anotace: a já bych je fakt chtěla.
Chtěla bych mít větší oči
abych viděla víc věcí
jestli se za mnou otočí
a třeba bych znala pravdu
třeba jen jednu
kolísá na vrcholu úbočí
je hnusná a zlá a tak
ale já jí chci znát
ona je můj poslední vlak
a když jí nestihnu
bude se mi smát
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, Paulín, Javavia, Agniezka
Komentáře (5)
Komentujících (5)