Green Day
Anotace: O mé oblíbené skupině!!!
Krásné tóny z repráku,
Mike tahá za páku.
Billie do mikráku pěje,
Cool za bicíma se směje.
Já mám lístek na jejich šou,
kde také velmi závazně píšou,
že Výstaviště čeká na ně,
neberte si žádné zbraně!!!
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)