Vzpomínka
Ztrácím se stále víc,
zůstávám obyčejným nic!
A odvaha a touha?
Vždyť jsem vzpomínka pouhá!
Mysl má je temná,
srce bolest trápí,
duše však jemná.
Kdy smrt se pro mne vrátí?
Mlýn mele voda běží,
skrývá tělo jež na dně leží.
I po letech spí tam tvrdě,
i po letech nese se hrdě.
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, labuť, Javavia, Boudicca
Komentáře (0)