Anotace: O životě s mrti, když má člověk volbu...
Chci jen uvést věci na pravou míru, s životem končit nehodlám, přijde mi to jako zbabělost, jen jsem měla takový obraz, rozpřažené ruce nad útesem, tak jsem o tom napsala báseň :) jinak názor mám skoro stejný jako Culik...:)
04.05.2010 19:28:00 | Annie the wolf
ano culík má pravdu,nebudme sobci.žádné skákání,jen se jdi hezky s tím světem rvát,...a pak nám tady o tom psát
04.05.2010 18:50:00 | Vanilková Ninja
Ukončením života bychom
byli sobečtí k lidem,kteří nás
májí rádi,moc bychom jim tím ublížili,takže na to právo nemáme.Život jsme si sami nedali,tudíš nemáme právo si jej brát a zraňovat ostatní!!Smutný obsah básně,ještě že je konec pozitivní.Usměj se-fofrem-ale bude to-teď,hned.Ju?Culík se na Tebe culí-koukej:-))
05.04.2010 21:38:00 | CULIKATÁ
ano, vše co se děje prý má svůj důvod a smysl pochopí člověk třeba až za delší dobu..kdy je mu mnohem líp než bylo před tím..zkončit život..ano i to je volba, ale jestli na ni máme právo..kdo ví..ale proč se tím připravit o to štěstí, co přichází neustále..stačí ho přijmout..a žít..
05.04.2010 16:48:00 | Agniezka