Srab

Srab

Anotace: další ze světlých chvilek psaní...:-)

Jsem srab, co bojí se spát.
Ráno do práce nechce se mu vstát.
Nakonec vstane a spěchá.
Otrávené nálady zase má.

Zrádci jsou kolem mě.
To pak pěkně štve.

Zrůdy, co umí se jen za sebe prát.
A já hlupák, co při nich budu stát.
Nakonec můžu za vše zase já.
A jim se klidně bez cti usíná.

Jedině Tobě věřit můžu.
Lidičky tady nelžou, jen měli múzu.
Jednou šťastnou podruhé smutnou, trápící.
Ale nakonec lepší než jít domů s opicí.

Počtu si a klidněji usínám.
Asi nejsem hlupák, který je sám.

Všechno zlé trápení proklínám.
Sílu, radost a lásku Vám posílám. :-)
Autor Niky88, 06.04.2010
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: modrá..., Romana Šamanka Ladyloba, Kars, Patěnka, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá světlá chvilka...!

06.04.2010 10:03:00 | modrá...

Věru, je tu krásné čtení

06.04.2010 07:58:00 | Kars

Zítra jdu také do práce-brrr:).Culík posílá culíky na posilněnou:-))

06.04.2010 06:53:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí