Dobrou noc
Anotace: Culík přeje všem,ale nejprve přijde hezký den:-))
Měsíc pluje hladinou tmavou nocí
čaruje kouzla pohádek bezednou mocí
hvězdy rozsvítí třpytivé hávy
rozsypou popel žhavé lávy
oknem proniknou načechranou peřinou
do snů prach pomalu jemně rozplynou
kočáry vozů jedou naproti příběhům
odnáší šťastný pocit ke břehům
-snů
Přečteno 373x
Tipy 30
Poslední tipující: Antares, Pevya, Amable seňor Marek, Niky88, Paulín, Holis, jaroslava anna, malá slečna, Kokonut, strašidýlko-střapatý, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)