Anotace: Daleko,daleko,až v krajině snové, najdu na staré otázky odpovědi nové....
uprostřed tance, uprostřed veselí
zmítáš se hluboko ve svém emocionálním pekle
rozhlížíš se prosebně i vztekle
po té ruce, co tě sem stáhla
po myšlence, co se s citem spřáhla
uprostřed večera, či rána na velikonoční pondělí
06.04.2010 11:38:00 | Reason