Pusto princezny s černým puntíkem na čele
Anotace: byla to holka pihovatá, pak se něco stalo a ty pihy jí smyl první déšť ( v tomto případě sníh ) - zůstala jenom černá tečka neposlušnosti srdce - je dobře že už zase svítí slunce...
.
Tak prosím nezastavujte ten déšť
Stmívá se
žárovkové hvězdy zapínají se
do zčernalých světů
A ta čtyřhraná místnost za okny
tváří se jak včerejší fantazie
Sedí tu jen zamyšlená filozofka
studentka iluzorních představ
dřív oblíbená, milovaná
Její divadlo dnes poprvé oněmělo
šatnářky odešly tlachat ke kafe
herci protestují na náměstí
režiséra rozsekala kritika
Cítí to
Svět se reinkarnoval dál
Stmívá se a voda cáká do kaluží
v rytmech
intimní symfonie noci
zmizel další sen
To asi až ráno
se ta naivní holka zas postaví k oknu
prohrábne kruhy pod očima
rozsekne prstem tabulku vzduchu
zašeptá pár sprostých veršů
a zastaví ten déšť
...aby mohlo znova pršet
.
Přečteno 380x
Tipy 23
Poslední tipující: gallatea, enigman, Patrik Mališ, susana načeva, Divoženka1, Denael, ilona, Demedalex, Roger, lexus, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)