Loutka

Loutka

Anotace: Jeviště života

Jeviště života, shované za oponou,
těžce hrající za svitu loučí,
malá marionetta plačící stranou,
odehnána od lidí,
slzela pro lásku,
tvářičky červené, zpatlané moučí,

neslyší, nevidí...

malinké ptáče,
zpívající na větvi kmenu,
prastaré třešně,
co zažila válečnou zimu.

Naříká stále a nikdo ji neutiší,
dětskou ubohou loutku,
nikdo ji nehýčká, neuslyší,
bude snad sedět cv koutku,
pořád, stále i dnes?
Autor Boudicca, 06.04.2010
Přečteno 341x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Marry01, Jiná, Iwushak..., Patrik Mališ, Radek.oslov.Šafárik, susana načeva, ilona, Vlčák z hor, padající do neznáma, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

,,dětská ubohá loutka" a ,,těžce hrající za oponou" - to jsou silná slova.

08.04.2010 12:02:00 | Vlčák z hor

Káčátko vyroste v labuť, buď trpělivá. Krásné, moc, ST

07.04.2010 08:21:00 | Koza

Smutná,ale pěkná.Nesmutni.

07.04.2010 06:07:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí