Knee Cola Shoe Hi
Anotace: Low Pežník aneb Muzikál ze Střední školy poustevnictví a managementu
Hej hola, nihilisto!
Stromy z toho padají sto
mystiků v Nuslích bydlí,
ohání se v hábit židlí.
Hej oj cajk Proust.
Poustevník Marcel kroutí si toast,
na židli z proutí,
správce se rmoutí,
že už je bez vousu rendez-vous prost.
Sheep let těl rock li no
já letěl za ji no
she ball nejsem, to je fakt,
řek Kant kresle duše akt.
Přečteno 330x
Tipy 29
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Lota, Sima, divoska_jaja, bejbyyyy, fuu, ewon, hašlerka, Psavec, 6thSun, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)