Svíčce
Anotace: Už jsem napsala jednu báseň svíčce, ale tahle je jiná(už možná třeba jen tím, že jsem jí psala za střízliva, v jiný čas, na jiném místě..prostě jindy a jinak). Zatím mám jen dvě básně o svíčce:-))
Záříš
Jsi krásná
Tančíš
Jsi jasná
Hoříš
Jsi neměnná
Děsíš
Jsi tajemná
Zníš
do ticha
Mlčíš
Hraje muzika
Pak dohoříš
Čas utíká
Spíš
Světlo zaniká…
Přečteno 380x
Tipy 10
Poslední tipující: J.U. Ray, Zasr. romantik, Psavec, CULIKATÁ, Agniezka, Flamy, JohnyD.
Komentáře (2)
Komentujících (2)