o smrti a lásce
Vlastimil Hroznata
Lano
To není dobrá situace
nést si v srdci kámen
tu takhle jednou k odpoledni
řekl jsem si Ámen
jestli pak to půjde
třeba tažným lanem
A tak hned snad po večeři
hrnu si to ke dveřím
vinu lano kolem pasu
snad se mi to podaří
Že vám můžu ještě psát
to zařídil kamarád
viděl mě, jak běžím k lesu
no.. a skočil pro adresu
Já jen posílal jí milá psaní
byla prostě k zulíbání
co mám říkat velká svatba
a to je ta celá sranda.
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, modrá..., Květka Š., fuu, Agniezka
Komentáře (4)
Komentujících (3)