prašně prašivej den
je to těžší
než se zdá
skutečnost
je prašivá
hned se to
zdá lepší
zdál se mi
prašivej sen
a já
celej prašivej
v prachu
dneska jsem
oklepával
omítku :-)
Přečteno 257x
Tipy 5
Poslední tipující: lexus, honnnzik, Houda
Komentáře (3)
Komentujících (3)