nevím, neumím reagovat.. zdá se mi to známé, láska je bez hranic soudnosti pro nás, i když v určitých okamžicích co by za to člověk dal..
18.04.2010 02:27:00 | zelená víla
Krásně výstižné, rodiče mnohdy své děti milují až příliš, nedaji jim důvěru ani prostor ale u tebe vidím že tohle všechno víš, já osobně ti věřím že vše hravě překonáš, jsi skvělá !
14.04.2010 15:21:00 | carodejka