Jsem já třídní Záviš, jsem za něj čestně považován... někdy při hodině chemie profesor dovolí, abych hrál a zpíval...
miluj ženu, touži po ní
líp se ti pak doma honí
15.04.2010 20:12:00 | ludmil
no, 20 krát čteno a nikdo se nezastavil?...tak to asi není úplně... jinak, jako by to začínalo to trošku závišovatět, asi.
15.04.2010 20:08:00 | pamp_elka