Četl jsem a šlo mi to drsně proti srsti.Najednou,jako bych stál,jako v dětství před podobnou scenérií.
15.04.2010 14:57:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Hodně autorů (na Literu) je dobrá jen na začátku, zřejmě vytahují nejlepší kousky ze šuplete. Ale ty seš furt plodnej, až mě děsíš :-)
15.04.2010 12:49:00 | Aťan
Je tam použité slovo v titulku, které se dnes už moc nepoužívá. Brynda dříve byla melta s mlíkem, do toho máčenej chleba, vlastně bílý kafe... Samozřejmě to slovo je dobrý, dřív se při překladech, třeba i Jacka Londona používalo - dostal se do pěkný bryndy (průseru) atd...
15.04.2010 10:03:00 | ROMAN LOHNERT