Koleda...
Anotace: Koleda, koleda, pokání/ skleróza mi zaclání/ moje kroky násobí/ avšak mysl nezdobí...
Často ach přečasto přátelé
na vás myslím
když týdny i neděle
čas svůj syslím
a stále se mi nedostává
Může za to hlavanehlava
holohlavá hlavně děravá
může za to líná kůže
která starce dělá z muže...
Promiňte a při tom vězte
všichni máte moje ST!!!
na tři roky dopředu
tím končím svoji koledu..
Přečteno 291x
Tipy 24
Poslední tipující: Kapka, Aťan, Jeněcovevzduchukrásného, Mbonita, kikis, Kars, zenge, ziriant, Květka Š., Doradan, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)