Anotace: Pro děti ... to není. (hodně princezen bývá zakleto)
Sbírka: Do pohádky zas!
Zlato nemá však stříbrem je protkána a občas když ji potkám tak ji to neříkám jak ji vidím jen že cítím k ní něco málo možná víc než to nic. Pak tabuli chci setřít a začít od začátku. Desky měkké dřevo vidouce a rezonující puls neměřím ji však pohledem. Ladně chodí jarní brázdou. Však taky jednou nebo, že by ne? Jak myslíš anděli!!! Kdyby my s tebou letěli byli bychom taky anděli???
20.04.2010 22:58:00 | umělec2