POTKÁVÁM JARO
Anotace: ... všimli jste si ho ve tvářích?
* * *
potkávám
snad stovky lidí
denně
cestou do práce
i zpět
tváří se zamyšleně
potkávám
zástupce generací
mladí
ti od rána už objevují svět
starší
se ještě ve snech vrací
potkávám
ty tváře
každodenní
známé i neznámé
nic zvláštního
v nich není
potkávám
teď jarní zázrak
nebo divy
z očí jim jiskří
na cestu
veselý impuls
"živý"
* * *
Přečteno 418x
Tipy 38
Poslední tipující: Gabrielle, vodnař, Špáďa, Zefi, Dota Slunská, Kapka, Veru, Íá, ilona, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)