Papírový peníze
Na stanici I. P. Pavlova
jenom: Můžu si zavolat?
Půjčte mi někdo deset korun
sakra! Musím volat domů!
Zasraný papírový peníze!
Cejtím se trochu ošizen
jak stovka pro mě nemá žádnou cenu
a blbou dvacku prostě neseženu!
Metro Praha - Můstek - překřížení tras
zoufale toužím uslyšet tvůj hlas...
Stovku v levý kapse, v pravý možná více,
jenže ta mašina bere jenom mince...
Přečteno 317x
Tipy 8
Poslední tipující: Aleinad, Noc17, susana načeva, a_tao, rezina, dream in emptiness
Komentáře (4)
Komentujících (4)